Вартість доставки

Авіафрахт

Що таке авіафрахт?

Свіжий лосось прямо з Норвегії, квіти з Еквадору, полуниця з Каліфорнії, манго з Індії, сири з Франції й м’ясо з Австралії – все це може полетіти в будь-яку точку Землі, повітряним транспортом. Щодня літаки перевозять на борту тонни різних посилок з усього світу. Але і це ще не все. Авіафрахт також використовується для перевезення тварин, розкішних автомобілів, військової техніки та обладнання. Сьогодні це найшвидший і безпечніший спосіб транспортування вантажів, який складе добру службу кожному, хто займається міжнародною торгівлею.

У цій статті поговоримо про переваги та недоліки авіаційних перевезень, а також про фактори, які формують вартість послуги.

авиа фрахт

Переваги авіафрахту

Чи можна перевезти товари з іншого континенту всього за 10-15 годин? Так! Таку можливість надають вантажні авіаперевезення. Завдяки їм, ви можете, наприклад, насолоджуватися свіжою гвоздикою і трояндами прямо з Індії, Нової Зеландії або Шрі-Ланки. Або доставити елітного коня на інший континент для участі в перегонах. Послуга авіадоставка вантажів пропонує найкоротші терміни доставки, що дуже важливо для вимогливих споживачів.

Використання даного виду транспорту може виділити вас серед конкурентів, наприклад, ви будете єдиною компанією, яка швидше за всіх доставляє електроніку з Китаю або одяг з Мілана. Звичайно, швидкість є одним з найважливіших козирів вантажних авіаперевезень – у світі не існує іншого способу відправити товар так швидко.

Що таке авіафрахт? Це також найбезпечніший вид доставки, адже на відміну від внутрішнього транспорту, тут відсутні пробки, які можуть пригальмувати поставку. А ймовірність втрати / псування / фізичного знищення вантажу в процесі транспортування зведені до мінімуму.

погрузка

Авіадоставка вантажів – оптимальне рішення для комерсантів і звичайних людей, які хочуть максимально швидко експортувати / імпортувати товари різного розміру та об’єму, наприклад:

  • автомобілі;
  • будівельні матеріали;
  • одяг, взуття;
  • меблі, техніку та інші предмети, які потрібно швидко відправити з одного континенту на інший.

Залежно від специфіки товару, постачальник може вибрати лінійну або чартерну авіаперевезення, щоб товар прибув в кінцеву точку, максимально зберігши свої кондиції.

Недоліки авіадоставки вантажів

Головним мінусом доставки авіатранспортом можна вважати залежність від погодних умов. Сильний туман, вітер, гроза, злива можуть стати причиною затримки рейсу, а іноді, і його скасування. Як результат, вантаж не буде доставлений вчасно, що може негативно позначитися на партнерських відносинах між продавцем і покупцем.

Другий недолік авіафрахт – висока вартість послуги. За швидкість перевезення товарів необхідно платити, і якщо витрати виявляться занадто великі, відправник ризикує залишитися без прибутку.

Ще один недолік – невелика вантажопідйомність літаків. За один раз вантажний лайнер приймає набагато менше товару, ніж, наприклад, морське судно, що знову-таки підвищує вартість авіадоставки.

Від чого залежить вартість авіадоставки вантажів?

В першу чергу, ціна послуги залежить від ваги вантажу і / або його обсягу. Інші критерії, які враховуються при розрахунку ціни вантажного авіаперевезення:

  • маршрут доставки, кількість стикувальних рейсів і т.п.;
  • тип, найменування товару;
  • аеропорт, звідки здійснюється відправка вантажу.

Згідно з постановою Міжнародної Асоціації Авіаперевізників, вартість вантажного авіаперевезення складається з ціни фрахту (формується відповідно до вищезгаданих критеріїв), додаткової оплати за безпеку, а також паливної надбавки.

Доступні країни для експорту

Експорт

Список усіх країн

Доступні країни для імпорту

Імпорт

Список усіх країн

Виникли запитання?

Звертайтеся до професіоналів



    та прочитав(ла) політику конфіденційності

    Для покращення роботи сайту та взаємодії з користувачами ми використовуємо cookie. Якщо Ви продовжите використовувати сайт, ми будемо вважати що Вас це влаштовує.